Nov 24, 2020, 7:42 AM
Het scheelt tijd en dus geld als je je 'as built' op orde hebt. Installaties staan namelijk minder lang stil bij een storing en bij reparatie weet de monteur direct hoe de installatie in elkaar zit.
Nov 11, 2020, 9:36 AM
Omdat veel organisaties bepaalde specialistische werkzaamheden niet in huis hebben, wordt de capaciteit buiten de organisatie gezocht. Maar hoe selecteer je de juiste partij en voorkom je zowel inschatting- als communicatiefouten? In de vorm van hogere kosten of een installatie die, nadat de installateur ‘klaar’ is, niet naar behoren blijkt te werken.
Oct 27, 2020, 2:38 PM
Wat is ‘veiligheid’? Veiligheid is voor veel mensen een (subjectief) gevoel, en dat is moeilijk te waarborgen. Zo voelen veel mensen zich veilig in een auto, en niet in een vliegtuig, terwijl de kans op een ongeval in een vliegtuig per kilometer aantoonbaar lager is en thuiswerken ongeveer het gevaarlijkste is dat je kan doen, thuis gebeuren immers de meeste ongelukken.
Oct 19, 2020, 12:23 PM
Bedrijven die een onderhoudsorganisatie in huis hebben zijn productiever dan bedrijven die een noodhulplijn in moeten schakelen bijvoorbeeld bij een storing, dan staat een machine stil als er gewacht wordt op de externe dienst. Maar vast personeel dat na een productiepiek 'met de armen over elkaar' gaat zitten' is ook niet wenselijk. Er is een middenweg, maar wat zijn de afwegingen?
Sep 15, 2020, 8:30 AM
De gevolgen van een vlamboog zijn ernstig: metaal smelt en verdampt, de fysieke en materiële schade kan groot zijn. Daarom zou heden ten dage zou elke energieverdeler van een "Arc Flash Label" voorzien moeten zijn. Gelukkig is er in de Norm NEN 3140 steeds meer aandacht voor het gevaar van een vlamboog.
Aug 17, 2020, 11:08 AM
Explosiegevaar? Hoe voorkom je dat een explosie optreedt?
Topics
No topics.
Archives
None.